Eu am fost operat de sinuzita maxilara cronica, asta era in 2017. Inca imi revine sinuzita. Am fost operat la ambele sinusuri. Ea tot recidiveaza, zice ca ar fi si de la o alergie netratata. Am descoperit de curand ca sunt alergic la praf. Nu pot sa lucrez intr-un mediu cu praf pentru ca stranut de numa si imi lacrimeaza ochii.
A treia oara ar fi culmea sa te mai operezi. Eu din 2017 nu m-am mai operat desi am simtit de multe ori miros urat in nas. Dar asta vine si trece singura deja. Cand te opereaza iti face niste canale noi in sinus pentru a nu se mai infunda asa de rau, deci sinuzita va trece de la sine cu timpul. Suntem mai sensibili/sistem imunitar mai slab si ar trebui sa ne ferim de frig.
Pentru sinuzita cand am simptome asa de miros urat in nas iau augementin pentru ca e mai tare decat oxacilina. Augmentin mi-au dat sa iau si dupa operatie pentru a nu se infecta.
Daca ai nasul infundat rau iti recomand Vibrocil. Este un spray foarte puternic care iti desfunda foarte bine sinusurile. Mi-au dat sa iau inainte si dupa operatie. Gasesti la farmacie si nu e decat vreo 20 lei.
Nu sta in praf/curent/frig. Sinuzita revine. Asta e. Operatia e prea naspa pentru a o tot relua. Dupa operatie zici ca imi venea menstruatia pe nas atatea servetele foloseam sa nu tot imi curga sange. Operatia este una foarte sangeranda si te face sa tot sangerezi pe nas mult timp dupa.
Mergi la un medic ORL si vezi ce zice, ce medicamente iti mai indica. Dar cei chirurgi normal ca vor recomanda operatia pentru ca din astea fac bani multi. Ei astia stiu sa opereze si asta incearca sa faca cu orice ocazie.
Mie nu imi trece. Am fost un caz mai aparte, era nevoie de o interventie chirurgicala(ce norocoasa sunt) in care am avut doua tipuri de infectii, plus o ramasita de masea ramasa de la o extractie prost facuta.
Puteam sa fiu ok daca nu mergeam la un dentist prost.
Acum, de cand cu operatia, imi pare ca ochiul stang imi este impins din orbita. Cand imi suflu nasul, am o presiune pe ochi care merge treptat pana-n ureche. Au fost doi doctori diferiti. Ma simt urata si anormala din cauza asta. Sper sa treaca si problema cu ochiul, probabil devine asa de la inflamatie. E ciudat, uneori simt cum imi curge ceva urat la gust pe gat si ma doare ceafa. Nu aveam problemele astea inainte.
Multumesc pentru sfaturi.