| steaua12 a întrebat:

Buna TPU am frate mic de 1 an si 2 luni si i-au aparut bubite rosii pe picioare si fundulet pe burta sau pe maini nu are numai pe fundulet stiti de la ce ar putea fi? va rog sa ma ajutati si i-am dat apa de la izvor de la asta o fi? trebuia sa ii dau apa de la magazin pentru copii mici? va rog sa ma ajutati din suflet funda+vot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am facut asta cand eram mica! Am chemat doctorul acasa si pana a venit el mi-au disparut! Asa ca vezi tu...Zi sa-ti dea ceva de la farmacie!

| AnalbagBannatPeNedrept a răspuns:

E greu de spus doar din ce spui, poate sa fie o purpura vasculara si cauzele sunt multe. du-te cat mai repede la un medic

| BogdanLuca a răspuns:

Nu e de la apa, probabil o intoleranta alimentara. Nu faic nimic asteapta cateva zile sa vezi daca trebuie, eventual poti incerca Ekarzin, pe o portiune mai mica a pielii pentru a vedea daca exista rezultat!
Sanatate!

| TeoStephany96 a răspuns:

Nu neaparat de la ce a baut pote fi si de la ce a mancat sau a facut o iritatie de la ceva, ar fi bine sa il duceti la un doctor ca sa nu se agraveze