Tu ai vazut clipu ala de pe youtube? Sigur o sa se vada ceva...dar foarte putin. Daca spune ceva doctorita ii spui ca ai fost la un suc sau ceva(intr-un restaurant, bar)si era unu care fuma langa tine(poate o sa te creada). Daca unul din parintii tai este fumator ai scapat(daca stai in jurul unui fumator fumezi si tu, adica tragi un fum...ca el ia nicotina).Sa imi povestesti te rog ce ti-a zis, sunt curios!
Da-mi si mie te rog linkul de la video pe youtube!
Http://www.youtube.com/watch?v=fc8nEt_jOpo imi pare rau de intarziere...nu uita sa imi spui ce ti-a zis!
Totul a decurs bine am fost am facut cu un prieten radiografie la plamani de diminneata si a trebuit sa asteptam o ora pana au fost gata si in timp am fost la biliard in fine... am fost apoi sa iau radiografia si mi-a spus ca este bine si ca este sanatos plamanul si apoi am fost la ekg i-am aratat filmu si a fost totul in regula
Aha...ma bucur pentru tine.Eu cred ca sigur a vazut putin fumulet acolo, dar nu a vrut sa zica nimic deoarece nu este mult.
Este imposibil sa sa depuna fumul pe plamanii doar de la 2-3 tigari.
Stiu pe cineva care a fumat vreo 4 ani, a fost sa isi faca un control la plamani si abia i se vedea pe film cateva "puncte" de fum.
Nu-ti fa griji.
User252426 întreabă: