| Katuu a întrebat:

am gasit un o intrebare "Care sunt simptomele unei raceli ale vizicii urinare? Cum o putem determina si cum se poate trata prin metode naturiste?" Ok, am vazut raspunsuri bune, dar eu mai am inca o intrabre care ma macina :-s, se poate deregla si sistemul hormonal, sa-ti apara menstruatia mult prea devreme?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

Poate fi o raceala mai extinsa si sa fi afectat si aparatul genital, nu doar vezica urinara dar asta numai un medic iti poate spune precis pentru ca fiecare organism functioneaza in felul lui, deci daca te macina chiar asa de rau problema asta si mai ai si dureri neaparat mergi la medic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O raceala a vezicii urinare poate deregla sistemul hormonal (acum, depinde si de organism). Menstruatia poate veni devreme sau poate intarzia.
Eu iti recomand bai calde de coada-caluluihappy. Sunt foarte bune si chiar ajuta.

| Erika_Sofron_1977 a răspuns:

In perioada pubertatii nivelul hormonilor e variabil,in schimbare si poate justifica dereglari. alte cauze pot fi :stress-ul,alimentatia deficitara sau cura de slabire, tratamente cu antiinflamatoare(nurofen, paduden, aspirina, flamexin, aulin...)