| Vladina_1214 a întrebat:

am herpes si ma doare foarte tare ..cum pot scapa de el, si mai e o problema nu pot manca nimic ..beau tot cu paiul si de mancat nu prea mananc pentru ca nu am cum.ce imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| No0oName a răspuns:

Pai ai putea sa-ti cumperi un plasture anti herpes este transparent sau poate ca este infectat si totusi iti recomand o vizita la doctor sa nu se agrveze si sa ajungi la operatie.

6 răspunsuri:
| Crissxxx a răspuns:

Pune crema de galbenele e cel mai sanatos asa happy

| Vladina_1214 explică (pentru Crissxxx):

Ok ok.dar ce as putea sa mananc? si vorbesc serios ..imi e foame.

| Xenya a răspuns:

Incearca cu plasturi de la farmacie! Poti sa mananci supe, ciorbe! happy

| MâţaD a răspuns:

Si eu am uneori aceasta problema.Folosesc Aciclovir, si in cateva zile herpesul dispare.Incearca-l.Bye!

| CreativBoy a răspuns:

Sfatul meu pentru tine este sa te dai cu crema de galbenele sau cu crema Zovirax, ca si eu am avut herpes si stiu cum e happy funda?

| Crissxxx a răspuns (pentru Vladina_1214):

Piseaza niste cartofi cu legume fierte... ceva ce se mananca cu lingura, poate o supa, va fi bine big hug succes!