anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU!

Am și eu o mică problemă, nu știu cum să o numesc. Acum 2-3 zile (mai exact luni după-amiaza) m-a durut piciorul drept, groaznic, abia de mă mișcam, mi-am dat cu Dicolfenac Gel de 2-3 ori pe zi, iar durerea a cedat, atât că am făcut o scurtă la picior și merg mai „ciudat„!

Miercuri (când durerea piciorului cedase aproape de tot) am văzut că mi s-a umflat (imflamat) puțin testiculul drept cu toate că nu mă durea, m-am speriat puțin. Am zis că poate e o simplă răceală și nu am făcut nimic! Spre seara m-am tot uitat și părea că totul este normal.

A doua zi (respectiv, acum) am observat deasupra testiculului drept a apărut o mică inflamare (ca o boabă de fasole, doar că mai mică), nu știu ce ar putea să fie, nu mă doare deloc dar mă îngrijorează. Am 13 ani și 4 luni.

Sper să nu fie ceva grav, dacă aveți un răspuns cu care să mă lămuriți m-aș bucura mult, mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Pot sa fie mai multe probleme, asa ca imi trebuie niste detalii suplimentare:
1) cati ani ai?
2) esti activ sexual? faci sex neprotejat?
3) acea mica umflatura nu e dureroasa la atingere (am inteles bine?)
4) piciorul care a durut e mai umflat? mai rosu? mai cald?
5) testiculul doare la atingere? e mai tare decat celalalt?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Du-te la medicul de familie daca te ingrijoreza, desi eu zic ca nu ai ceva grav.
Te pup!

| zHeArTz a răspuns:

As avea niste teorii dar decat sa iti spun o prostie mai bine contactezi un doctor, vorbeste cu parintii tai respectiv tutorele, pentru o programare.