Hernie de disc, nu va trece fara operatie, asta e, nu toata lumea poate sa practice culturismul din punct de vedere fizic, ti-ai distrus sanatatea cu ridicatul greutatilor
Eu am trecut printr-o operatie de hernie si pot sa iti spun ca am avut dureri groaznice,si tot de la ridicat mi s-a tras dar nu la sala de sport ci la servici,cica cum te pastrezi asa te ai, am inteles ca unele hernii se mai trateaza si prin balneoterapie, dar nu merge la toata lumea asa, va trebui sa faci RMN ca sa stii exact cum stau lucrurile si sa vezi in ce directie o apuci, radiografia nu iti poate spune daca ai sau nu hernie de disc dar vede daca ai oase deplasate
Asa de grav sa fie? durerea e supărătoare și nu ma.lasă în pace de ceva timp, nu credeam sa fie Chiar asa de grava! câte o data când depun eforturi fizic când car ceva etc seara respectiva nu ma doare. Iar la soldul stâng când pun mana pe lateralul lui simt ca și cum ceva ar fi esita din locașul lui ( gen un os se mișcă în exterior un pic) dar acum nu am probleme cu șoldul deși în acea zona simt ca ceva nu este la locul lui acolo! Acum zona lombara ma doare seara ma tot întorc depe o parte pe alta pana adorm deoarece îmi amorțește!