Nu te chinui sa te ingrasi.Cu cat esti mai slab cu atat mai bine. Fa sport ca sa pui muschi pe tine. Ingrasatul va veni cu varsta si n-o sa-ti placa.
Cel mai bine este sa-ti respecti organismul. Nu forta sistemul digestiv. Iti recomand mesele mici si dese (5-6 mese cat poti de bune calitativ - adica si mancare gatita si nu 5-6 "big"hamburger etc...).
De multe ori conteaza ce mananci nu cat mananci. Poti manca putin dar cu calorii multe.Nu-ti pot spune nimic pentru ca nu stiu ce mananci.Da si tu detalii.
Nu trebuie sa mananci mult, mananca de ex pe zi o ciocolata si ceva impartita in mai multe transe ca sa fie putin, si o sa te ingrasi dar in acelasi timp nu te mai durea stomacul.
Deci mananci ca pana acum + ce am zis, si ai lua cam 3, 5 kile pe luna, daca vrei mai repede, bagi mai multa ciocolata.
Sau alune.
Astea au multe calorii si volum mic.
Te doar ca fortezi si bagi multa cantitate de mancare.
Iar daca nu si nu, poti sa iei Peritol, se da de unii medici pentru sa urce pofta de mancare, te duci la medic si zici problema, el va hotara ce sa faci, eu doar iti dau o indrumare.
Peritolul se da pentru asta desi el e pentru altceva, dar ca efect secundar are si urcarea poftei de mancare.
Uite citeste si aici:
https://www.romedic.ro/forum/peritol-pt-a-lua-in-greutate-23546
Daca ai sa dai mai jos ai sa vezi:
"si mie mi-a fost recomandat peritol dar pastile de catre medicul endocrinolog si le iau de 2 luni dar nu am luat deloc in greutate".
Bine, la ea s-a intamplat sa nu ia in greutate, dar majoritatea iau, ti-am dat, ca sa vezi ca medicul recomanda, n-am zis aiurea.