Întrebare recomandată | Ramona3766 a întrebat:

TPU!

Am inceput de ieri sa beau de doua ori pe zi cate o cana de ceai pentru purificare si drenaj de la Fares, tot de doua ori pe zi masaj cu gelul anticelulitic de la Elmiplant si de doua ori pe saptamana folosesc crema exfolianta Cellufight tot de la Elmiplant. De asemenea, de trei ori pe saptamana fac workout-ul lui Cindy Crawford. E un fel de aerobic de 40 de minute. Am inceput sa-mi respect cu mai multa strictete programul de masa si am eliminat dulciurile si mancarurile grase. Ati incercat macar vreunul din produse? Ce spuneti, e o combinatie buna? Mi-am propus sa scap de cele cateva kg in plus si macar partial de celulita, sa ma tonific. Astept cat mai multe pareri. Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca tu ai ales asta inseamna ca esti informata.Si ca ce ai ales este bine.De ce ne mai ceri parerea noua? Daca cineva spune ca nu este bine ce ai ales, ce faci? Te opresti? Mai bine mergi inainte. Unii din invidie pot spune ca gresesti.Succes.

| Eolande a răspuns:

Ceaiul de la Fares(silueta perfecta) mie mi s-a parut foarte bun, dar dupa o luna sa faci pauza, sa il schimbi cu un alt ceai, pentru ca nu mai are acelasi efect.Ca sa slabesti ai nevoie de multa ambitie, asa ca eu iti doresc multe bafta si sa iti duci la bun sfarsit dorintele.happy

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si ceaiul acela nu te scoate la wc? S au cîte ore petreci pe zi la wc?