| Gio24 a întrebat:

Am inceput o dieta de maxim 1000 calorii pe zi. Fac cel putin 12000 de pasi pe zi, uneori chiar 20000, plus 40 de minute de exercitii. Am inceput luni si am slabit pana azi vineri 2, 5 kg. As vrea sa continui dar problema mea e ca sunt fumatoare (30-40 tigari pe zi) si beau mereu sucuri acidulate si energizante. Acum cu dieta le beau pe acelea diet, dar problema mea e ca de la alea ma cam doare stomacul si imi induc mai multa foame decat am de obicei. Cu ce imi recomandati sa le inlocuiesc? (ceaiul fara zahar are acelasi efect)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In primul rand din alea 2, 5 kg e apa in proportie de 80%, cat despre tigari daca vrei cancer continua cu ele

| PsyhoChild a răspuns (pentru RAY):

Nu neapărat dacă se hidrateaza destul

| RAY a răspuns (pentru PsyhoChild):

2,5 kg in cateva zile este imposibil fizic,nu e doar apa e si glicogenul, fecale, transpiratie, si eu am flactuati de astea, daca asa ar fi nu ar exista pers obeze, ar insemna ca daca in 5 zile a slabit 2, 5 kg in 50 de zile =25 de kg in 100 de zile 50 de kg, 150 de zile 75 de kg si tot asa ar insemna ca ar muri de foame in mai putin de un an

| RAY a răspuns (pentru PsyhoChild):

1kg de grasimi =7700 de calori, 2.5kg de grasimi = 19250 de calori
3850 pe zi pe minus plus 1000 cat consuma = 4850 de calori deficit zilnic
nici halep nu consuma atat sau un maratonist

| Gio24 explică (pentru RAY):

Avand in vedere ca de obicei asum +- 3000 calorii nu stiu exact dar in orice caz nu ma opream din mancat si faceam maxim 200 de pasi pe zi (de la canapea la frigider) eu cred ca faci calcule gresite. Nu poti stii ce faceam eu inainte?‍♀️

| Gio24 explică (pentru RAY):

Eu am zis doar ce a scris pe cantar?‍♀️

| Gio24 explică (pentru PsyhoChild):

Mai mult decat destul. 2 l apa/zi sucuri si ceaiuri alte 1, 5 l

| RAY a răspuns (pentru Gio24):

Cantarul are relevanta zero cat ai scazut in talie? Atunci mai vorbim

| RAY a răspuns (pentru Gio24):

Calcule gresite? Omule un kg de grasimi are 7700 de calori

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cu apă.

| User23434 a răspuns:

Calculează cate calorii ai nevoie pe zi ei treci pe deficit caloric de doar 500 pe zi. Ai sa slăbești aprox juma de kg pe săptămână, asa cum trebuie. Nu te înfometat chiar asa, sa nu pui la loc după. De suc te poți lăsa ușor, de țigări nu știu ce sa zic...

| Gio24 explică (pentru User23434):

De tigari nu ma pot lasa dar sa fumez asa pe "sec" nu reusesc... Deci doar intrebam de bauturi cu putine calorii dar care sa nu provoace dureri de stomac