Bună.
Ai circulația periferică mai proeminentă, nu ești singura persoană.
Stai liniștită.
Pa, pa.
Parerea mea?
1. ori esti slaba moarta si fara carne.ce sa se vada? venele. rezolvare: pui carne pe tine
2. ai vasele dilatate, singurul vaso-constrictor pe care il stiu personal este alcoolul si nu il recomand. mananci alimente ce contin/pot contine oxid nitric? ala este vaso-dilatator.
3.nu este de la pocnit degete. dupa tone si tone de cautari si studieri s-a descoperit ca alea nu au efectul prevazut (ca cica o sa iti tremure mainile de la ele) ci doar batranetea + parkinson au un efect de genul. deci, dupa noile cercetari in domeniu nu ai probleme daca iti pocnesti incheieturile (degete, coate, coloana, gat, ma rog).
4. poate asa este corpul tau. la asta te-ai gandit? au aparut recent sau nu ai bagat tu de seama ca de X timp le ai asa?
5. privind punctul de la 3. eu recomand sa te lasi oricum de pocaneala. e funny, dar totusi nu.
6. ai incercat creme hidratante? sau sa te duci in vreo farmacie sa intrebi de o crema pentru problema ta?
Circulatia sangelui. Incearca sa-ti misti regulat mainile si sa faci niste exercitii.