Nu este din cauza masturbarii, infectia urinara ai facut daca ai mers desculț/ă pe gresia rece este o infectie a tractului urinar si la analize clar nu va rezulta masturbarea ca fiind cauza, nu ai spus esti fată sau baiat? Ce varsta ai?
Fata 17 ani
Daca ai gandi cu stomacul nu ai debita asemenea prosti, deoarece stomacul este mai inteligent decat capul: stomacul te anunta intodeauna cand este gol, capul niciodata.
Da, se poate face infectie urinara de la masturbare cu obiecte sau maini murdare.
Nu e de la masturbare, ci de la prostia prea multa pe care o ai in cap, se scurge in urina.
Tu chiar esti idioata sau te faci?
Pune o lingura de supa cu varf de bicarbonat de sodiu (gasesti in orice magazin alimentar) la 3-5 litri de apa calduta, intr-un lighian si fa spalaturi vaginale. La mama ii trece mereu asa, si stiu pentru ca am auzit-o vorbind cu sora-mea cand si ea avea infectie urinara, si i-a trecut asa
Pentru o analiza pertinenta, trebuie sa dai detalii despre felul cum te-ai masturbat.
Dacă te masturbezi cu mâinile murdare, se poate face și infecție urinară. Însă nimeni nu are cum să afle că te masturbezi.