Bună!
NU există o "regulă generală" pentru acest aspect!
Depinde cum reacţionează organismul tău : întârzierea poate fi de 2-3 zile sau mai mult
Oricum, dacă întârzierea este mai mare de 7 zile, atunci mergi la control la ginecologul care ţi-a prescris AC şi a recomandat întreruperea lor!
De asemenea, "pauza" respectivă NU se face doar o lună, ci MINIM 3 luni!
În caz contrar, doar îţi DEREGLEZI ( mai mult ) organismul...
AC se administrează cel puţin 6 luni consecutive.
În general, "tratamentul" se ia 9 luni, după care se face o PAUZĂ de 3 luni, apoi se iau IAR timp de 9 luni, apoi PAUZĂ de 3 luni, etc.
Toate cele bune!
Cred ca de era cazul, imi spunea ca trebuie 3 luni. Ideea e ca eu iau niste anticonceptionale foarte slabe. A spus ca sunt pentru varsta mea. Am inceput sa le iau la 19 ani. Singurul lucru care ma panicheaza e ca deja e a patra zi de cand trebuia sa imi vina si nu-mi convine sa nu stiu cand are de gand sa apara sau ce se intampla cu corpul meu.
Mda, acum tu poţi să crezi ce doreşti...
Din păcate, pe mulţi NU prea-i interesează :(
Oricum, având în vedere şi postarea ta din 18 Iulie 2015/ora 19:29 ( http://www.tpu.ro/......-prospect/ ) e clar că respectivul este "varză" ( ori este foarte DEZINTERESAT )!
Cel mai indicat ar fi să-ţi SCHIMBI ginecologul :)
Revenind la situaţia în discuţie, indiferent de tipul/denumirea AC, acestea se administrează după schema menţionată de mine anterior ( asta pentru a NU afecta prea tare organismul )!
Dacă întârzierea va fi mai mare de 7 zile, atunci mergi la ginecolog deoarece poate fi vorba de o amenoree secundară :(
Multă sănătate!
Se mai intampla, sunt dereglari, daca nu ai gresit cu nimic nu ai de ce sa te ingrijorezi