| Abibina a întrebat:

Am luat anticoncepționale vreo 5 ani si am decis sa le intrerup. Primul ciclu mi-a venit normal, iar al doilea nu prea. A venit putin maro, s-a oprit, iar putin maro, s-a oprit iar cand a venit pe bune a avut un flux redus si o culoare maro spre negru. Acum trebuia sa fie deja gata, dar tot curge acel putin maro ca la inceput. Mentionez ca la mine ciclul mereu a tinut 4-5 zile. Acum deja a trecut mai bine de o saptamana. V-ati mai confruntat cu asa ceva? E normal? Asa se regleaza corpul dupa pastile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Eu iau anticonceptionale de 4 luni (cele fara estrogen), si in primele 3 luni cred ca aveam scurgeri de sange in fiecare zi. Apoi s-au oprit, si cand mi-a venit acum menstruatia, 2 zile era un fel de sange spre negru la culoare, apoi 2-3 zile mai inchis, si deja cred ca de 4-5 zile e de culoare rosu deschis.
Na, cam ce ai descris tu dupa ce ai oprit, am eu cand inca iau anticonceptionale. Deci, e posibil ca efectul anticonceptionalelor sa se fi dus din corpul tau, dar corpul mai recupereaza.
Sa ai o noapte placuta.