| Bianca190498 a întrebat:

Am luat niste pastile pentru infectie la masea, iar de la acele pastile m-am deranjat la stomac.Nu mai pot sa mananc deloc si imi vine sa vars.Ce as putea face? Un sfat? big grin
Fumdaaa! puppy dog eyes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Poţi încerca să consumi diverse ceaiuri ( de sunătoare, mentă, chimin ) pentru ca să-ţi treacă greaţa, să încerci să mănânci mâncăruri uşoare ( dietetice ) - supe, iaurt, fructe, brânză dulce de vaci, etc.

Toate cele bune.

| pietrean a răspuns:

Cand mai iei antibiotice, sa cumperi de la farmacie si complex B, LINEX pentru a apara flora intestinala.Antibioticile o distrug si de aici dureri,deranjamente stomacale.
Acum,ca sa nu mai ai probleme,bea ceai de menta neindulcit,cat poti de mult(ca sa nu te deshidratezi),covrigi mai uscati,mananca banane,dar nu multe odata, pilaf cu legume, mar crud, iaurt degresat, care totodata iti reface si flora intestinala.
Chiar daca nu mai ai diaree(3-4 scaune/zi), trebuie sa continui, macar 2 zile sa nu mananci altceva.

| vangaelis a răspuns:

Ceai de menta, banane, branza de vaci simpla cu paine prajita