Ai luat 21 de zile si apoi ai facut pauza 7 zile, apoi ai inceput alta folie si ai intrerupt? Fiindca nu inteleg. Ce pilule ai luat?
Ai luat Novynettul gresit. O folie contine 21 de tablete, se ia una pe zi incepand din prima zi a menstruatiei, pana termini folia ( care, logic, trebuie sa-ti ajunga 3 saptamani). De abia dupa ce terminai folia trebuia sa faci pauza de 7 zile, pauza in care iti venea menstra. Urmatoarea folie o incepi dupa terminarea celor 7 zile de pauza, chiar daca nu se incheie sangerarea, deci in a 8 a zi.Luind gresit pilulele, ti-ai dat peste cap echilibrul hormonal si numai un medic ginecolog te-ar putea ajuta sa revii la normal.
Si daca nu mai iau o sa si revina echilibrul hormonal sau sa ma duc la ginecolog?
Du-te repede la ginecolog, fiindca ai luat atat de gresit tratamentul incat poti avea probleme serioase. In nici un caz nu poti astepta sa vezi ce se mai intampla de la sine.
Daca nu te duci la ginecolog pentru tratament, s-ar putea sa dureze luni de zile pana ti se va restabili echilibrul hormonal.
Nu am luat 21 de zile, am inceput sa iau pe 14 sept pentru ca nu imi venea regulat, si am probleme cu hormonii. Medicul mi a scris novynette dar numai o folie, am facut o pauza pe 23 sept, deoarece am asteptat ciclul, si dupa aia am mai luat pilule ce a mai ramas. Acuma mi s a terminat folia si nu stiu de unde o sa gasesc. Eu nu inteleg, daca nu o sa pot sa mai iau ce o sa fie, nu stiu ce sa fac. Ma doare burta si am sangerari, oare o sa mi vina ciclul? Imi vine neregulat si cand vine imi tine 3 zile, am 23 de ani.
Ok, asa o sa fac, cat mai repede pot ma duc la medic. Multumesc mult pentru raspunsuri! O zi buna va doresc.