Pai daca ai avut o problema medicata inseama ca parintii stiu de ea asa ca nu inteleg unde problema.
Si eu am trecut prin asta si am realizat ca sunt doar 4 solutii de a scapa de acest lucru!
1-crele iertare profesorilor pentru ce ai facut si spune-le ca nu o sa se mai intample
::dar asa intre patru ochi cu fiecare!
2-invata lectiile si fi activa la urmatoarele ore pentru a vedea profesorii ca ti-ai dat seama ca ai grasit
3-mintesteo pe diriga si spune-i ca mama ta are ceva probleme si nu vrei sa se supere asa ca sa nu o sune ca promiti ca te vei redresa
4-zii la mama ta despre ce este vorba si poate te va intelege
FUNDITA?
presupun ca tu realizezi ca situatia in care te aflii nu este una tocmai super fericita, dar nici nu e un capat de lume, ideea este ca ar trebui oleaca sa te apuci de invatat nu sa ajungi premiantul clasei( nu ca ar fi asta o problema) dar incearca si tu sa revii cu picioarele pe pamant. Chiulitul si absentele nu te ajuta cu nimic ajungi si tu ca multi altii pleava societatii.
Daca ai avut intr-adevar probleme medicale adu hartie de la medic si apuca-te de invatat daca proful iti preda azi o lectie invat-o pentru maine, daca vrea sa te asculte din urma explica-i frumos ca nu ai invatat deoarece ai avut probleme serioase si ti-ar fi greu sa recuperezi dar totusi ai invatat ultima lectie! cu tensiunea e sigur de la stres, ia un calciu pentru ameteala si eu patesc asa
Eu cred ca problema este la tine, nu iti place sa inveti . Singura scapare dintr-o problema este sa o infunti.