| JustMe6996 a întrebat:

Am mare nevoie de ajutorul vostru. Acum o saptamana, mi-a aparut un cos pe fata, si am facut marea prostiesa il storc, si am incercat mai multe "masti pentru ten", dar nu a avut efect niciuna. Deci ce as putea face sadispara cat mai curand?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dianacool a răspuns:

Hey! happy Si eu am destule cosuri si puncte negre! Stiu o metoda naturista pe care mi-a spus'o mama mea :
1. Spala'te pe fata foarte bine!
2.Foloseste zaţ de cafea si freaca'ti bine locurile unde ai cosuri! ( 5 min)
3. Spala'te din nou pe fata, astfel incat sa nu mai ai zaţ.
4.Curata'te folosind un disc demachiant si apa tonica. Daca nu niste lapte demachiant!
Sa nu iti mai storci niciodata cosurile! Cunsc o prietena care si'a stors cosurile si s'au transformat in bube! Din aceasta cauza trebuie sa floseasca foarte mult fond de ten si daca folosesti fond de ten din abundenta nu cred ca o sa ai un ten frumos! Ai grija de tine, te pup! >big grin

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuie să-l sterilizezi, nu să aplici măști peste el!
Dă cu un pic de Betadină pe el.
La mulți ani!
Pa, pa.

| DenisaLuciaBarbu a răspuns:

Exista la plafar masti de argila.Nu e foarte scumpa o punguta si chiar are un efect benefic asupra tenului argila. Daca ai tenul gras stoarce jumatate de lamaie intr-o cescuta sau chiar mai putin si da-te pe fata cu sucul respectiv.Are efect astringent, lumineaza fata si indeparteaza celulele moarte.Si ceaiul de musetel e bun. Dar fii atenta si la ce mananci pentru ca o alimentatie nesanatoasa este vizibila in exterior.Cosurile apar si de la fast-food-uri si sucuri, asadar incearca sa renunti la ele.Te-am pupat.:* Sper ca ti-am fost de ajutor.happy

| Deyaforyou a răspuns:

Pai,daca ai stors cosul si nu mai e., e posibil sa iti apara altele.
Pentru cosuri este foarte bun ceaiul de musetel(Te speli cu el pe fata). happy
Have a Nice Day!

| madymadalina12321 a răspuns:

Pai nu stiu...u une imi faceam masca cu Dave...si
imi disapreau cam in 2 saptamani happy