Hey! Si eu am destule cosuri si puncte negre! Stiu o metoda naturista pe care mi-a spus'o mama mea :
1. Spala'te pe fata foarte bine!
2.Foloseste zaţ de cafea si freaca'ti bine locurile unde ai cosuri! ( 5 min)
3. Spala'te din nou pe fata, astfel incat sa nu mai ai zaţ.
4.Curata'te folosind un disc demachiant si apa tonica. Daca nu niste lapte demachiant!
Sa nu iti mai storci niciodata cosurile! Cunsc o prietena care si'a stors cosurile si s'au transformat in bube! Din aceasta cauza trebuie sa floseasca foarte mult fond de ten si daca folosesti fond de ten din abundenta nu cred ca o sa ai un ten frumos! Ai grija de tine, te pup! >
Bună.
Trebuie să-l sterilizezi, nu să aplici măști peste el!
Dă cu un pic de Betadină pe el.
La mulți ani!
Pa, pa.
Exista la plafar masti de argila.Nu e foarte scumpa o punguta si chiar are un efect benefic asupra tenului argila. Daca ai tenul gras stoarce jumatate de lamaie intr-o cescuta sau chiar mai putin si da-te pe fata cu sucul respectiv.Are efect astringent, lumineaza fata si indeparteaza celulele moarte.Si ceaiul de musetel e bun. Dar fii atenta si la ce mananci pentru ca o alimentatie nesanatoasa este vizibila in exterior.Cosurile apar si de la fast-food-uri si sucuri, asadar incearca sa renunti la ele.Te-am pupat.:* Sper ca ti-am fost de ajutor.
Pai,daca ai stors cosul si nu mai e., e posibil sa iti apara altele.
Pentru cosuri este foarte bun ceaiul de musetel(Te speli cu el pe fata).
Have a Nice Day!
Pai nu stiu...u une imi faceam masca cu Dave...si
imi disapreau cam in 2 saptamani
User252426 întreabă: