Https://www.youtube.com/watch?v=Vi35_HYCCoE
http://www.thinkeatlift.com/cum-am-scapat-de-cosuri-2/
Uite doua site-uri care pe mine m-au ajutat enorm. :)
Stiu cum e. Eu am avut de la 10 ani. Si acum am 15 to tot mai am 1-2 pe ici pe colo.
Eu am facut astfel: la 14 ani m-am dus la dermatolog si mi-a dat o bucata de carton sau ce era si continea 2 plicuri. 1 era pentru dezinfecţia iar al doilea era pentru aplicarea lui pe ten si spălarea cu apa cât de cât racoroasa. Nu fierbinte nici rece. Mi-a mai spus sa nu consum tigari, alcool si tot ce e cu acid.
Unii oameni mi-au spus ca am nevoie de o fata ca sa ma ajuta, iti dai seama la ce ma refer. Daca e vreo una sa scrie aici si stabilim noi.
Ia o lingură de bicarbonat de sodiu, și pune-o intr-un pahar cu jum. (De pahar) cu apă. Apă să fie călduță. Te dai pe fata și după o ora te clătești. Sănătate. Sper să te ajute răspunsul meu.
Nu prea cred. e riscant, se poate inrautati, n-ai citesc ca are ten acneic, eu imi imaginez ca e grav dupa cum a descris el, nu-i da genul asta de remedii omului!
asculta-ma pe mine, mai bine mergi la farmacie si intrebi acolo decat sa-ti faci tu acasa si sa te trezesti ca iti distrugi fata, parerea mea.
Uite, daca ai bani(ca daca n-ai ramai cu ten acneic, ce sa faci), du-te la un salon sa-ti faca un tratament pentru acnee, ai nevoie de cateva sedinta. si depinde de tine, daca observi ca dupa cateva sedinte nu mai prea ai, poti frecventa mersul la salon pana scapi complet, ce zici? e doar o propunere si poate scapi si tu de monstruletii aia distrugatori de increderea in sine.
iti urez bafta si sper sa treci peste perioada asta grea, te inteleg, am si eu si ma plang la toata lumea
Nu sunt banii o problema dar am auzit ca daca mergi la astfel de tratamente iti inchid nu stiu ce pori la fata si este posibil ca aceste cosuri sa iti iese prin organism (ficat, etc)
Nu stiu cat de adevarat este
Trebuie sa incepi viata sexuala ca sa nu mai ai cosuri, faptul ca esti virgin.Problema asta am avut-o si eu, dar mai mult eu aveam cosuri pe frunte, pentru ca fruntea mea era acoperita de par si nu mi se aerisea.
Eu ma lupt de ani de zile, ce zici?
Am mers la dermatolog, la fel ca si tine 4 ani regulat. Am avut unguente, creme, lotiuni, pastile (90 intr-o luna) iar efectele se vedeau pentru putin timp. Am renuntat la orice medic si am incercat si ceva natural (cu bicarbonat, cu aspirina, cu spirt si toate mi-au distrus si mai tare fata). De cateva luni folosesc o lotiune si o crema si vad imbunatatiri, sunt mai bine acum, dar tot nu reusesc sa inteleg cand imi apar cosurile.Inainte aveam tot timpul pe obraji si frunte, acum imi apar in anumite perioade. Toti spun ca ele apar in perioada aceea a lunii, insa la mine nu e valabil pontul asta.
Continua cu dermatologul, dar schimba-l. Ce produse ti-a recomandat?
Imi scrie el o reteta cu fel si fel de medicamente pe care trebuie sa ma duc sa o prepare la farmacie.
Oricum acum am citit undeva ca propilusul cu mierea sunt foarte bune pentru ten, asa ca am inceput sa imi fac masca cu ele si sincer acum nu mai am nici un cos iesit in evidenta, am doar cateva delea mici care nici nu se prea observa si pete delea rosii lasate in urma lor. Recomanda masca cu miere si propolis.
Eu am o lotiune cu propolis si o crema cu propolis, am observat imbunatatiri. Am incercat si eu masca cu miere, dar nu stiu de ce, tenul meu nu raspunde bine...
De cosuri nu ai cum sa scapi. E un semn al pubertati (cresterii) daca vrei sa le ascunzi foloseste fond de ten
Mie doctorul mi-a recomandat Zineryt, il gasesti in orice farmacie, este in jur de 30 de lei. E chiar ok, usuca pielea, la mine functiobeaza, bafta :*
Du-te la farmacie si cumpara-ti Revyken. Te dai peste acnee si il ti cat de mult, peste noapte.Se ia foarte greu la spalare, dar iti usuca cosurile.
Iei o aspirină, o sfărâmi și cu puțină apă dai pe față, după care te clăteai, sau poți folosi săpun de casa, conține sodă...și dacă ai plantă aloe vera, rupi o frunzuliță, iar zeamă o storci pe cosi..garantez ca prin aceste metode vor disparea în mai puțin de o săptămâna.