Umpli o cana de 250 ml cu apa si o bei fortat.
Dupa 3 ore mai bei una.
Nici eu nu beau apa, cred ca mananc prea multe supe, dar sanatatea mea e in ordine.
O ruda de-a mea a facut cura cu Colon Help si trebuia sa bea 3litri de apa pe zi, si asa facea, la fiecare 3 ore bea o cana cu apa, fortat.
Nici eu nu ma omor cu bautul apei. Intr-o zi am baut mai mult pentru ca am pus intr-o cana faina si beam mai mult de dragul canii Sau poti sa pui lamaie in apa si nu mai e asa de sec...Dar apa inseamna numai si numai apa, deci ceaiul, supe si altele nu intra la apa. Mult succes!
Nu e bine daca nu bei mult te poti deshidrata am 2 solutii:
1)faci efort incat sa transpiri iti vafi sete
2)stai la caldura mare si vei dori sa bei apa rece
Nici eu nu prea beau apa
adica cand ar trebui sa beau, nu beau si iarna beau incoontinu
pai incerca sa faci sport sa transpiri sau mergi zilnic pe jos.
si asta nu e nimic rau ca nu bei
ca majoritatea apei o ei si din mancare (supe)..sau din alte lichide cum ar fi sucul
Retentia de apa poate dauna si rinichilor,corpul nefiind hidratat exista senzatia de uscaciune a gurii si e o cale de intrare a microbilor,nu e de joaca,indiferent daca iti este sete sau nu, daca nu poti sa bei apa, macar bea suc, orice iti face placere, trebuie sa bei nimic 2 litrii de lichid pe zi indiferent ca e iarna sau vara, altfel apar tot felul de probleme de sanatate
Puneti langa tine o sticla de 2, 5 l cu apa si cand tie sete bei si te gandesti ca trebuie neaparat sa o bei pe toata intr o zi.