| Alogin a întrebat:

Am nev de putin ajutor. Bunica mea are probleme la picior si nu mai poate sa mearga bine. A facut niste injectii de reumatism le'a facut ca asa i-a recomandat o asistenta. Azi insa a sunat pe alta asistenta pentru ca nu i'a trecut deloc si i-a zis ca nu trebuie sa faca acele injectii pentru ca ii dauneaza la rinichi ( Ea are insuficienta renala cr. ). Acum 1 luna ea a cazut pe soldul drept mai spre picior dar nu a avut nimic pana acum 1 sapt.Are programare la doctor peste o saptamana pentru analize insa ii este foarte rau, dar nu vrea sa mearga la urgente. Stiti ce as putea sa ii dau, sau ma rog ce ar putea fi? plz

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Nu poti sa-i dai nimic fara recomandarea unui medic, mai ales ca are insuficienta renala. Daca are dureri si se simte rau, suna la 112 si cheama o ambulanta(durerea este o urgenta medicala!).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu faci nimic fara recomandarea unui medic.
Trebuie dusa la Urgente.
Te pup!

| karsivan a răspuns:

Chemi salvarea daca nu vrea sa mearga, nu ii dai nimic poti face mai mult rau, ce naiba v-ati luat dupa o asistenta, numai doctorul recomnda tratament.

| Alogin explică (pentru karsivan):

Pentru ca nu vrea sa mearga la doctor. La noi in Buzau nu iti fac nimic doctorii si era si in timpul sarbatorilor.

| Gdeni a răspuns:

Nu conteaza nu ii dai nimec merge direct la urgente. cred ca inca ii mai trebuie picioru ala la batranete

| Marijuan a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu un medic sai povestesti tot si sigur te ajuta el