Da, sau poate o fi o menstruatie in toata regula. o sa ai niste dereglari hormonale semnificative in urmatoarele luni asa ca fii cu grija!
Bună!
NU este vorba de menstruaţie!
Această sângerare este un efect advers al pilulei ( care apare, de obicei, în zilele 3-7 DUPĂ administrarea "pilulei de a 2-a zi" ) şi este des CONFUNDATĂ cu menstra!
Oricum, efectul Escapelle NU depinde şi nu este influenţat de acest efect advers.
Cel mai probabil, Escapelle şi-a făcut efectul!
Oricum, ai luat tableta destul de repede după "incident".
Toate cele bune.
A mai avut ejaculare cu putin timp inainte. dar s-a spalat. dar eram speriata ca a ramas pe "teava". de aceea am luat pastila :*. Iti multumesc foarte mult ca iti faci timp si raspunzi la intrebarile mele :*. APRECIEZ!
Daca a ejaculat inainte si nu a facut pisu, da! mai erau spermatozoizi.
Acum a inceput sa imi curga un l; ichid maro. si acum incepe si sange. e din cauza pastilei?
Farmacista mi -a spus ca e normal sa inceapa o menstruatie de 1-2 zile dupa ce iau pastila
Da, sau poate o fi o menstruatie in toata regula. o sa ai niste dereglari hormonale semnificative in urmatoarele luni asa ca fii cu grija!
Chiar daca a avut ejaculare nu asa crede ca e din cauza pastilei, termenul de maxim la pastila este de 72 de ore