E foarte posibil, cum spuneam, să fie o consecință a tratamentului anterior. Și da, trebuie tratate deodată.
Poate fi o ciupercă dacă ai luat tratament cu antibiotice.
Notează-ți programul și mergi la medic atunci când e la serviciu, te va ajuta mai mult decât un forum.
Da voi merge maine numai ca voiam sa stiu daca au vreo legătură una cu cealalta si daca se trateaza deodata
E foarte posibil, cum spuneam, să fie o consecință a tratamentului anterior. Și da, trebuie tratate deodată.
Eu chiar acum am terminat tratementul cu problema asta. A trebuit sa iau antibiotice o saptamana (am avut sinuzita), si din cauza asta am facut o infectie cu ciuperci la penis. Eu te-as sfatui sa te duci la un dermatolog, nu la urolog, (daca e posibil la privat - platesti 100 - 150 RON, dar ai servicii bune) si sa rezolvi problema acolo. O sa-ti prescrie niste tablete si o crema ( eu a trebuit sa iau Fluconazole (2 pastile/ 1 in fiecare zi) si trebuia sa ma ung cu Travocort de 2 ori pe zi. Ai grija sa-ti tii penisul curat, spala cu apa (fara sapun sau gel de dus) dimineata inainte sa pui crema, apoi la amiaza, si seara iarasi inainte sa pui crema. Usca-l dupa fiecare spalare (poate pare prostie, dar e super de folos, cu uscatorul de par - aici ai grija mare sa nu-l dai tare, daca ai trepte pe el, sa-l dai la cea mai mica treapta din punct de vedere al caldurii, si sa-l tii la distanta sa nu te arzi!). Apoi, cand termini tratamentul poti lua o alta crema, care nu e pe baza de medicamente, sa ti se refaca pielea acolo sanatoasa cum a fost. Crema se numeste Cicalfate. Asta se foloseste si dupa operatii de exemplu sa refaca pielea cum a fost. In total 2 pastile + cele doua creme costa in jur de 120 RON. Pe mine m-au pus la punct in 4 zile. Nu-ti recomand crema Clotrimazol Atb, pentru e pur si simplu prea tare pentru pielea de pe capul penisului si irita. Daca-ti prescrie asta, aminteste-i de Travocort neaparat. Noroc si insanatosire grabnica!