Si eu am piatra la rinichi de 3mm si si mie mi-au spus acelasi lucru doctorii 1.bea ffffoarte multa apa si incearca pepene mult 2.nu stiu eu inca o am 3.nu e bine pentru varsta asta si eu am 12 ani si mi s-a spus ca nu-i in regula 4. daca respecti regulile nu o sa mai faci.eu am avut multe crize de rinchi de nu mai puteam sa respir, de multe ori a trebuit sa plec de la sacoala din aceasta cauza deci ai grija cu apa.Iti recomand sa nu bei apa de la chiuveta daca stai la oras.Multa grija!
Citeste capitolul 4- Probleme renale -Litiaza renala( este o carte avand ca autor un medic) de aici :http://www.scribd.com/......ENAL%C4%82
Din aceasta carte afli raspunsul la toate intrebarile tale. Sanatate si numai bine!
Trebuie sa bei multe lichide pentru a se putea elimina usor, bine inteles cel mai usori scapi de ea prin operatie piatra de 4 mm nu e foarte mare. piatra la rinichi se poate face din multe motive dar te sfatuiesc sa nu mai bei apa de la robine deoarece ontine nisip, nu se va mai face da ca te ingrijesti ...bafta
Cel mai bun pentru asa ceva e RENOSTIM,o tinctura de la plafar,scrie pe prospect cate picaturi sa pui in paharul cu apa(nu mai stiu exact),elimina si piatra si nisipul, poti sa bei si ceaiuri ce ti-au fost recomandate in paralel ca nu strica, eu iau renostim de mult timp si a avut efect
anonim_4396 întreabă: