Bună!
NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum, pentru ca să vedem dacă este necesar să slăbeşti.
INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...
Toate cele bune.
Am 16 ani, 150 (si ceva nu stiu sigur) si 43 kg.
Ai greutate NORMALĂ; iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 50, 5 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator
Deci, ai cu vreo 7-8 kg SUB greutatea IDEALĂ, aşa că, NU mai trebuie să slăbeşti DELOC!
Oricum, la vârsta ta, NU se ţin diete ( de nici un fel ), ci se face multă mişcare/sport ( preferabil, zilnic ), etc.
O zi frumoasă.
Stiu chestia asta, dar se vede foarte urat cand imi iau de exemplu un tricou mulat si ce ar trebui sa fac sa port tricouri largi toata viata? (vorba vine). Iar la mine in clasa este o fata care este cea mai inalta din clasa si are 39 kg la 16 ani... Spune ca de la 13 ani nu a mai pus deloc in greutate... Dar ma rog, nu asta conteaza. Poti sa ma ajuti? Te rog.
Am EXPLICAT şi mai sus : NU mai trebuie să slăbeşti DELOC!
Cel mult, pentru "burtică"/"colăcei" poţi să faci multe abdomene : evident, NU dintr-o dată, începi cu puţine şi, TREPTAT, creşti nr acestora...
Am si eu aceeasi problema, doar ca e din alte cauze. Daca vrei sa scapi de burtica fa abdomene.te ajuta daca pui melodia preferata, asa faci mai multe