| deeaandreea08 a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Ieri am vazut ca am niște pete maronii..pe chilot. Si astăzi tot asa am găsit.si putin sange. Nu m-a durut burta deloc. Ce poate sa fie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Geany_Geanina_1994 a răspuns:

Buna, pai depinde ce varsta ai, probabil ti-a venit menstruatia. Nu te panica, vorbeste cu mama ta despre asta!

Răspuns utilizator avertizat
| Satango a răspuns:

Bună!
Dacă nu ți-a venit până acum menstruația este posibil să îți fi venit. Dar de ieri până astăzi scurgerea nu a mai avut loc?
Dacă ai avut deja menstruație, este posibil să fie o normală scurgere de după menstruație.
Dacă consideri că nu este unul din aceste lucruri. Poți consulta fără jenă un doctor.

Răspuns utilizator avertizat
| leapșa a răspuns:

Ti-a venit menstruatia. Cica prima oara curge foarte putin, iar urmatoarele luni mai mult.