| Claudiu_Bogdan_1995 a întrebat:

Buna TPU am nevoie de ajutor urgent va rog.am un san mai mare decat celalalt mai exact deptul. problema e ca il am de cativa ani ( cam de 4 ) si implinesc 18 ani si am un fel de dul acolo nu ma doare sau ceva nu am nici o problema dar daca ma atinge altcineva ma doare.mi-e rusine cu el, nu mai pot sa ma duc la strand.e ceva normal? exista vreun tratament? va rog ajutati-ma dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Urgent mergi la medic, cu asemenea probleme nu este bine sa te joci si nici sa le tratezi dupa ureche.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreaba mai bine un medic, online, da click la '''chat medical'' >> http://www.assb.ro/

| secretlove2014 a răspuns:

Este normal sa ai un san mai mare decat celalalt, nu este o problema, decat in cazul in care ai vreo afectiune(noduli, etc)

| Claudiu_Bogdan_1995 explică:

Da poate ai dreptate dar as vrea mai multe raspunsuri!