Ce mult ma bucur sa vad ca mai sunt si alti oameni care vor sa se lase de fumat. Si eu am fumat 15 ani. M-am apucat ca o idioata la o varsta fff frageda. Vreau sa spun ca nu credeam ca ma voi lasa vreodata de acest viciu. Si uite-ma...nu mai fumez de 3 luni. Vreau sa spun ca la mine nu a mers faza cu multa vointa. Am fost la un medic si mi-a recomandat Champix sau zyban. Eu am luat champix dar am auzit ca si zyban-ul e foarte bun. Tin sa subliniez ca gumele de mestecat sau plasturii nu ajuta la fel de bine ca acest medicament. Pur si simplu am fost uluita de faptul ca m-am lasat de fumat. Iti garantez sansa de reusita de suta la suta cu acest medicament. Acest medicament nu este pe baza de nicotina. El actioneaza in creier, inhiband senzatia de a fuma. Intr-adevar este un pic cam scump ( in jur de 200 ron ) dar a meritat pe deplin! ( foarte important sa citesti prospectul inainte de a incepe acest medicament) Si mai am o carte ceva gen care te ajuta sa te lasi de fumat. A fost foarte buna si cartea. Incazul in care vei dori sa citesti cartea inainte de a lua medicamente contacteaza-ma si ti-o voi trimite. E posibil sa te lasi de fumat si fara medicamente daca citesti cartea. Pt mine a fost de ajutor. Pacat, caci cartea am citit-o dupa ce luasem champix. Cred ca aveam sanse de izbanda si numai cu aceasta carte.Este intradev un "miracol" si aceasta carte. Mult succes! adresa de mail unde ma poti contacta este mayuco4u@yahoo.com Va rog din suflet cei care cititi acest raspuns, nu ma zapaciti la cap cu e-mail-uri daca nu va doriti cartea. O dau oricui vrea sa se lase de fumat.Mult succes tuturor.
Nicorette sau ia-ti niste tigari din alea speciale fara nicotina si restul deci e doar tigara cu gust de menta si ceva medicament sa te ajute sa scapi de aceasta placere nu stiu cum se numesc dar te sfatuiesc sa cauti si incearcale am auzit ca sunt bune bafta :d
@tryme :multumesc frumos pentru sfat. din pacate nu stiu dc nu imi apare sa declar raspunsul tau castigator. multumesc tuturor pentru sfaturi dar cel al lui "tryme" mi se pare cel mai folositor fiindca vorbeste din perspectiva unui fumator.
Nimic nu te poate ajuta, decat vointa de a vrea sa-ti salvezi si corpul si sufletul.
Bea foarte multe lichide! In special lapte si ceai [noua asa ne-a povestit profa de mate ca a fumat 6 ani si ca s-a lasat daca a consumat multe lichide, acum incearca si tu ca nu ai nimic de pierdut ]
Buna! :*. Eu am patru metode!
Prima metoda ar fi vointa (mi se pare cea mai buna). Daca ai vointa si spui: GATA, STOP DE AZI NUMAI FUMEZ, asa o sa fie. A doua ar fi tigara electrica. A treia metoda ar fi plasturii aceia Nicorette. ( nu am folosit, pentru ca nu am avut nevoie dar din cate am auzit sunt destul de buni).
A patra metoda ar fi sa iti gasesti o ocupatie cum ar fi: sa iesi la un suc cu prietenele, te plimbi prin parc (am dat nise exemple, poti face ceea ce iti place, pentru ca tu te cunosti cel mai bine!
P.S.: Daca stai pe langa fumatori o sa iti fie mult mai greu sa te lasi, deoarece vei fi influentata!
Bafta! :*
1. tine minte ca ai zis VREAU. Aici depinde cat de mult vrei. Si eu vreau sa ma las dar imi place sa fumez. Placerea cam invinge dorinta. Asa ca trebuie sa ai VOINTA. Tatal meu s-a lasat dupa 25 de ani dintr-o data.
2. Apuca-te de un sport. Iesi ziua la joaca cu prietenii, preferabil nefumatori.
3. Ocupa-ti timpul cu orice altceva, jocuri pe calculoator, citeste ceva interesant, incearca sa faci chestii pe computerul de acasa..sa te tii ocupat
4. Gandeste-te la ce rau iti fac tigarile si cat costa. Platesti sa iti distrugi sanatatea si pe urma platesti sa ti-o refaci. Problema e ca bolile cauzate de fumat nu prea se mai repara...cel putin deteriorarea plamanilor
5. Evita momentele "grele". Mie imi vine sa fumez dupa ce mananc sau cand beau cafea sau o bere. Cand termini, pune-ti o bomboana mentolata sa te piste si tine-te ocupat.
---eu am observat ca fumam 2-3 tigari de "pofta" restul de 10 tigari din obisnuinta."hai ca fumez unainainte sa inceapa filmul, hai ca fumez una inainte sa ma culc, hai sa fumez una ca tot stau degeaba si astept autobuzul, hai sa fumez una ca sa nu imi tin mainile pe langa corp" Daca te gandesti bine sunt 2-3 momente pe zi in care simti nevoia. Daca scapi de alea si scapi de obisnuinta ...scapi si de fumat
anonim_4396 întreabă:
Rey578 întreabă: