| Seby232 a întrebat:

BUna TPU am nevoie de ajutorul vostru acum o saptamana m-am julit la glezna... pe moment nu m-a durut nimic era ca o zgarietura dupa o saptamana insa. mi s-a facut puroi... ce pot sa fac sa imi treaca sad va rog frumos ajutati-ma dau fundita la cel care ma ajuta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| blueangel2001 a răspuns:

Buna inteleg ce vrei sa spui cel mai bine e sa iti dezinfectezi rana spalandu-te cu ceai de musetel dupa aceea ea din congelator carne congelata sau ea o fasie de material udo cu apa foarte rece si ataseaz-o pe rana dupa aceea poti sa-ti pui pe ea rivanol sau crema de galbenele.Insanatosire grabnica!

2 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Daca plaga s-a infectat, exista riscul sa faci tetanos si sa mori. Mergi cat mai repede la doctor sa te vaccinezi si sa-ti prescrie antibioticul potrivit. Local, curata plaga cu apa oxigenata si pune o compresa cu Rivanol.

| oK3 a răspuns:

Va trebui sa mergi la un doctor te va da cu un spray si cu o foarfeca te va taia te va durea foarte tare dupa aceia itit indeasa vata cu nu atiu ce asa mi-a fac si mie la 8 ani