| Shnitzy1324 a întrebat:

am nevoie de ajutorul vostru. Dimineata ma trezisem cu dureri enorme in git si ma doare capul, nu aveam pofta de mincare insa am gustat cite ceva, ma dor oasele, si urechea stinga.In fine, poate fi din cauza ca mi s-a inceput menstruatia? Ieri nu ma simteam asa.La medic nu vrea sa plec pentru ca stiu, aici unde locuiesc eu sunt doar niste ipocriti care dau pastile ce le pica lor in cap.Si sunt singura acasa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Intr-adevar la menstruatie ai tot felul de stari! dar u cred ca durerea in gat e de la menstruatie!
mergi la farmacie si cumparati un Coldrez sau un Fervex si bea asa caldut ca se poate sa fi si un inceput de raceala!
cat despre medici,cat ar fi de prosti, daca o sa fi tot asa si maine, du-te la el! nu lua de capul tau pastilewinking
multa sanatate!

| MMihai a răspuns:

Tot la un medic, trebuie să ajungi.

| romancuta02 a răspuns:

Durerea de cap si cea de gat indica raceala. Daca nu vrei sa mergi la doctor du-te la farmacie si spune-i farmacistei simptomele, ar trebui sa stie ce sa-ti dea pentru raceala ta. Multa sanatate!