Am avut problema asta pe la 22-23 de ani. Am crezut ca cheleam, deși în familia mea bărbații au toți păr normal. Mi-a recomandat cineva o soluție de păr, de la un magazin de produse naturiste, cu extract de coajă de mesteacăn. La început observam doar pentru câteva zile că nu mai cade, apoi începea iar să cadă. Cred că vreo 6 luni am folosit soluția, și de atunci nu am mai avut probleme. Acum am 47 de ani.
Ce inseamna excesiv? In fiecare zi ne cad intre 50-100 si ceva de fire de par indiferent de activitatea pe care o avem (pieptanat, spalat pe cap, mana prin par), intra in ciclul natural si normal al regenerarii unui fir de par, la femei avand majoritatea un par lung e posibil sa li se para ca le cade excesiv pentru ca au firele lungi.
Daca zici ca le vezi rupte de la jumate, adica nu din radacina inseamna ca ultima oara cand ai fost la salon ti l-au agresat cumva incat ti-au deteriorat varfurile, cred ca in cazul asta solutia este sa-l scurtezi pentru a-l regenera sanatos. Daca nu-ti cad pumni de par, smocuri, zeci de fire de par cand dai de 2 ori cu mana prin el sau nu infunzi canalizarea dupa fiecare spalare pe cap nu trebuie sa-ti faci griji ca nu e o cadere excesiva de par.
Cu alimentatia cum stai? Ai fost stresata in ultimele luni? la tine in familie parintii/bunicii au par des?
De la căldură (plaja, stat în soare cu ochelari părând prințesă sau print) Sau de la feon. Sau placa.
Apa calda încălzită la aragaz. Sunt 35 + grade... Cine se mai spala cu apa calda?
anonim_4396 întreabă: