Anna, îmi pare rău că în loc să primeşti un ajutor, ai primit mai mult insulte. Nu e normal.
Nu lua răutăţile în seama, fii mai presus şi încearcă să treci peste problema ta cu mult calm şi autocontrol. Calmantele medicamentoase au multe efecte negative şi nu te văd insuficient de puternică ca să te descurci şi fără ele.
Dacă vrei să vorbeşti cu cineva, îţi stau la dispoziţie (mă poţi contacta în privat).
Şi poţi să-ţi mai găseşti refugiul în prieteni, muzică, cărţi, filme, orice îţi face plăcere.
Sănătate şi numai bine.
Îţi trebuie doar o ocupaţie şi timpul va rezolva totul. Degeaba vei lua calmante. Da, te vei simţi mai calmă, liniştită, dar dacă vei continua să te gândeşti la situaţia asta, nu o să te ajute nicio pastilă cu nimic. Încearcă să dormi, gândeşte-te la alte lucruri, fă ceva, nu lăsa mintea să ţi se plimbe.
Desi stiu denumiri de calmante,naturiste, nu iti recomand niciunul pentru ca in momentul cand incepi sa iei calmante te cam duci de-acasa. Incearca sa te calmezi singura, mai discuta aici cu noi, mesaje private,etc, mananca putina ciocolata sau daca ai,inghetata, si controleaza-te,nu ai nevoie de droguri. Esti puternica. Mai vorbeste cu fata aia daca ai cum, cauta cunostinte pe facebook daca se poate, poate e doar o farsa. Daca nu, gandeste-te ca macar acum poate ii e mai bine, discuta un pic cu el, ma intelegi tu cum, in gand, ai sa vezi ca ajuta. O rugaciune nu are sa iti faca rau si vei trece victorioasa de noaptea asta, dormind.
Fara prescriptie de la medic nu poti lua decit ceva usor, cum e extraveralul.
Seara ia unul si daca e cazul inca unul peste zi.
Serios totusi calmante asta e ceva exagerat trebuie sa rationezi ce se intampla nu pur si simplu gata iau clamante imi revin serios e o prostie + ca calmantele dauneaza santati si provoaca o dependenta incearca ca te gandesti de 8-10 ori si sa treci peste calmante k?
Fata are nevoie de cineva sa o asculte, e vorba de un deces, si tu o iei in ras. Bravo!
+Eu încă nu ştiu dacă e mort cu adevărat, primisem doar un mesaj de la el pe messanger, că a murit primit de la o fată, de pe id-ul lui, nu o cunoşteam pe fată, acum mai am şi eu o sperantă cât de mică pentru ca el să fie în viaţă, dar nu am de unde ca eu să ştiu pentru ca e o distantă intre mine şi el de 200+300 km.
Ce logica are un deces şi niste calmante cu facebook`ul si meesanger`ul?
Şi faza cu la muncă, ce vrei să spui? Eu am note chiar foarte bune. Tu vrei să spui că la vârsta mea de 14-15 ani vrei să mă duc la muncă?
Asa asa, dai acolo! la munca cu generatia fara scoala!
Eu?! Fără şcoală. Eu cred că sunt foarte modestă, crede-ţi că un copil fără şcoală ar fi modest? Dacă tu crezi asta îmi pare rău de ' creieraşul' tău. Eu pe lângă voi îmi distrug şi ultimul neuron la şcoală, învăţând pentru capacitate, olimpiade şi cambridge. Dar stai voi cu gândirea voastră 'comunistă'. Nici părinţii mei care au studii superioare, ei vor să fiu perfectă, şi am reusit.Dar ei nu au o gândire din 1960, care că mă educe cu palma sau să mă jignească. Cu aţi spus şi voi mai sus 'La muncă cu generaţia fără şcoala', asta se axează, pe jigniri. Înainte de a comenta ceva ' inteligent' la o constatare şi mai 'inteligentă', eu ca sfat îţi zic să te mai gândeşti.
Copilu', m-am gandit destul si sincer nu gasesc nimic inteligent in ceea ce ai postat tu! si observ ca imbecilitatea ta iti genereaza dificultati in acest departament! eu cred ca manuiesti cretinismul mai dibace decat o prostituata un penis erect!
1. NU sunt mbecilă 2.Nu sunt Cretină, observ ca începi să jignesti, pe mine mama m-a învăţat mereu, persoanele care încep să înjure, jignească nu mai au ce să spună inteligent. Deci tu pici aiurea în faţa unei fete de clasa a 8-a? Heh, mie aşa mi se pare, şi totuşi ti-se îndoaie de întrebarea mea? Daca da, du-te cu imbecilitatea şi cretinismul (pe care ziceai că le mănuiesc), fă-ţi cu o carioca pe perete un cerc, şi când o să mai vezi întrebări postate de mine du-te la cercul ala şi da-te cu capu de el. Poate aşa vei gândi mai limpede si nu vei mai comenta aiurea, nici macar nu îmi ştii situaţia si te trezeşti comentând fraiereşte.
Scumpo, in primul rand daca ai note asa bune si esti atat de desteapta trebuie sa stii ca nu exista nici o cratima in credeti. In al doilea rand aici spui ca ai tai nu te jignesc si in alta intrebare zici ca mama ta te face drogata si urata pe facebook. Era sa faci sex, te-a lovit masina, ti-a murit un prieten si ai probleme cu ai tai[pe facebook!] totul in decurs de o luna. Ori ai o viata foarte complicata si esti a naibii de ghinionista ori vrei atentie si nu stii de unde sa o mai capeti.
Deci în primul rând mi s-au întâmplat toate astea în 3 luni. Mi s-a mai spus că sunt ghinionistă, şi am toată atentia de care am nevoie. Dacă pun nişte întrebări asta nu înseamnă că vreau să mă laud sau caut atenţie. Problema cu mama mea până la urmă am rezolvat-o ( era nervoasă de la servici), şi ca să nu îmi mai comenteze lumea aiurea şi să nu işi mai dea cu părerea eu le-am făcut pe toate acestea nu pentru atenţie ci pentru că vreau să le experimetez pe toate.
(Curiozitatea a omorât pisica.) Iar de aceea intrevine un defect de al meu, curiozitatea.
Care-i problema ta totuşi?! Ai o problemă că tu nu ai avut facebook şi messanger la vârsta de 14-15 ani? Şi acum dai vina pe mine şi generaţie? De ce?! Că nu ai avut toată performanta asta de la vârste mici?
Mehh675 întreabă:
Ingrid2002 întreabă:
Jessica1235 întreabă: