| Bijouu a întrebat:

Buna TPU...am nevoie de niste sfaturi din partea voastra.
Nu am ciclu de cateva luni...amenoreea reprezinta incetarea ovulatiei? instalarea sarcinii este posibila chiar si in absenta menstruatiei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă nu ai avut contact sexual în acest interval de timp, trebuie să faci dozările hormonale pentru a urma un tratament care să declanșeze mentruația. La tine vorbim deja de o patologie ginecologică/endocrină.
Mă repet, ovulația poate fi prezentă lunar, în schimb sângerarea să nu apară.
Consultă medicul, este vorba de sănătatea ta.
Pa, pa.

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și un test de sarcină de ce nu ai făcut dacă ai văzut că întârzie atât de mult?
Sunt femei care au doar de 2 ori pe an menstră, în schimb ovulația este lunară.
Pa, pa.

| Bijouu explică (pentru Legiuitoarea):

Pentru ca nu e nevoie de un test de sarcina,st probleme ginecologice, amenoreea e de cateva luni, si as vrea sa stiu daca e posibil in momentul asta sa apara o sarcina, din cate stiu eu ca nu e posibil, dar am citit niste articole in care acum sunt putin confuza

| Legiuitoarea a răspuns (pentru Bijouu):

Bună.
Dacă nu ai avut contact sexual în acest interval de timp, trebuie să faci dozările hormonale pentru a urma un tratament care să declanșeze mentruația. La tine vorbim deja de o patologie ginecologică/endocrină.
Mă repet, ovulația poate fi prezentă lunar, în schimb sângerarea să nu apară.
Consultă medicul, este vorba de sănătatea ta.
Pa, pa.

| Mandarina888 a răspuns:

Da instalarea sarcinii este posibila din momentul in care ai prima menstruatie, chiar daca ai intarzieri menstruale acestea pot aparea din mai multe cauze si de obicei nu este un lucru bun... daca ai avut contact sexual neprotejat in timpul asta poate esti gravida si de aceea ti-a intarziat, daca nu du-te la un gincolog iti va spune exact ce si cum si te va ajuta sa iti reglezi menstruatia!

| cojac a răspuns:

Salut,inacest caz foaret frecvent poti ramine insarcinata in caz daca si avut un contact sexual cu cineva.da e posibila o vecina de amea tot asa a avut.dar e m.mai bine sa pleci la un medi f.bun.Success!