Si eu am avut aceeasi problema acum vreo 4 ani. Chestia e ca trebuie sa fi atenta, sa nu slabesti dintr-o data ca sa nu-ti apara vergeturi ca de alea nu prea mai ai cum sa scapi ( doar cu operatie ). Eu zic sa incerci sa nu mananci foarte mult ( cel putin eu asta am facut ). Nu trebuie sa mananci numai iarba ( legume si fructe ), dar nici sa te indopi cu carne si cu atat mai putin cu mancare fast food. Eu am mancat tot ce mancam de obicei, doar ca am redus treptat cantitatile si am slabit destul de mult. Poate ca nu e cea mai buna cura, dar la mine a dat rezultate.
Nu e usor si trebuie sa ai vointa ( in cazul meu cred ca asta a contat cel mai mult ), nu merge cu,, lasa ca nu conteaza daca mananc o prajitura``, nu de alta, dar dupa aceea vei zice,, hai ca mai mananc una `` si apoi,, pai daca am mancat doua inca una nu mai conteaza``. Asta e un exemplu, asa se intampla cu orice fel de mancare inca un pic si inca un pic si tot asa.
Nu o sa te mint, la inceput o sa fie destul de greu, dar dupa o perioada de timp ( nu foarte indelungata ) organismul tau se va obisnui si de aici in colo trebuie doar sa te menti.
Nu trebuie sa cauti o cura anume ci sa personalizezi o cura
De exemplu poti incepe cu:
-sa nu mananci dupa ora 6
-sa nu mananci paine deloc
-sa nu mananci dulciuri
-sa mananci cat mai multe fructe si legume
-sa nu mananci foietaje, cipsuri etc
Poti incepe sa faci inot ca sa mai cresti in inaltime
-sa mergi la aerobic(slabesti foarte tare acolo)
-sa alergi cand se mai incalzeste
-sa faci multe abdomene :-) bafta