Ar fi indicat sa te consulte medicul. Pana atunci evita dusurile/baile fierbinti si de lunga durata. http://www.i-medic.ro/boli/hipotensiunea-arteriala
Sti bine ca la caldura vasele de sange se dilata pentru a duce sange mai cald organelor interne.Iar odata cu vasodilatatia are loc si cresterea tensiunii arteriale la nivelul creierului si a inimii.Ar trebuisa iti faci niste analize si un ECG(electrocardiograma). Ameteala e clar datorata tensiunii arteriale la nivelul creierului sau a lipsei de calciu, provocand ameteli la ridicari bruste si mai e si schimbarea brusca de temperatura o idee...Iar ritmul inimii accelerat e datorat datorita lipsei de calciu si a temperaturii ridicate.Vezi sa nu fie prea fierbinte apa si prea cald in baie deoarece creierul are si el nevoie de ventilatie, adica de racire, folosind 40% din energia corpului iar supraincalzirea provocand ameteli si privire intetosata. Oricum nu strica sa mergi si la doctor pentru un diagnostic exact Si vezica ai putea fi anemica de Ca sau ai probleme cu fierea fiindca si eu am aceleask simptome si e de la lipsa de calciu la mine
S-ar putea să fie o simplă lipsă de calciu, o devitaminizare sau simptome ale deshidratării. Încearcă să bei mai multă apă și să faci o cură de multivitamine care să includă și calciu. Dacă reacțiile persistă, vizitează un medic!
Nu cred ca ai ceva.Asa aveam si eu dar am fost la analize si la medicul cardiolog si m-i s-a spus ca am lipsa de calciu si magneziu. Si trebuie sa ai grija cu temperatura apei!
Nu cred ca e mare lucru.
Ai grija la schimbarea de temperatura brusca! Si mie mi se intampla sa am senzatia ca nu pot respira pentru ca aburii sunt calzi, si nu contin asa mult oxigen.E normal.In legatura cu bataile inimii, lasa temperatura mai jos la apa.