La micul dejun se consumă în fiecare zi: o felie de pepene roşu, 50 grame pâine prăjită, o cană de ceai sau cafea îndulcită cu zaharină.
ZIUA I
Micul Dejun: o felie de pepene roşu, 50 grame pâine prăjită, o cană de ceai
Prânz: 100 grame carne fiartă de vacă, 100 grame orez fiert cu sos de roşii şi o felie de pepene roşu.
Cină: 50 grame brânză de vaci, o felie de pâine prăjită şi orice cantitate de pepene roşu.
ZIUA II
Prânz: pâine prăjită, 50 grame piept de pui sau curcan fiert, o felie de pepene roşu.
Cină:100 grame peşte slab fiert sau la grătar, o felie de pâine prăjită şi una de pepene roşu.
ZIUA III
Prânz: 30 grame de spaghete cu sos de roşii şi brânză rasă şi pepene roşu după pofta inimii.
Cină: o salată mare de legume (roşii, castraveţi, ardei, ceapă, salată verde) şi o felie de pepene roşu.
ZIUA IV
Prânz: un castron de supă cremă de legume cu crutoane, 50 grame piept de pui fiert cu o felie de pâine prăjită şi o felie de pepene roşu.
Cină: doi cartofi natur cu permezan şi verdeaţă şi orice cantitate de pepene roşu.
ZIUA V
Prânz: 50 grame carne fiartă de vacă cu sote de ciuperci şi pepene roşu cât doreşti.
Cină: 50 grame brânză de vaci cu două felii de pâine prăjită şi orice cantitate de pepene roşu.
Foarte bun regim. am o singura problema. am 17 ani si ai mei fac cumparaturile in casa. deci ceva mai la indemana ar fi maii bine
Dieta " Balerina":
* Ora 8:00 - 1 cafea
* Ora 10:00 - 2 oua fierte
* Ora 12:00 - 1 pahar suc de rosii
* Ora 14:00 - 100 g sunca sau 1 felie paine prajita
* Ora 16:00 - 1 mar
* Ora 18:00 - 100 g branza slaba
Confrom acestui meniu poti slabi 1 kg/zi.
fundita?
Te distrugi daca tii regimul asta mult timp, practic te infometezi si te amagesti cu niste sunca...
Ar trebui sa te duci la un nutritionist. Tinand cont ca esti balerina trebuie sa slabesti sanatos, pentru ca starea ta de sanatate sa fie perfecta. Medicul iti va scrie o dieta personalizata care sigur te va ajuta.
Am incercat si ai mei nu ma lasa. spun ca sunt cu capul, ca sunt cum trebuie. au dreptate. dar nu pentru o balerina si ei nu inteleg
anonim_4396 întreabă:
dobrin1019 întreabă: