| Fabulous a întrebat:

BUNA TPU, am nevoie de sfaturi si de informatii despre staphylococcus aureus(puroi pe coloana vertebrala).Un prieten a fost operat acum cateva saptamani dar are dureri groaznice.Consuma medicamente dar as dori sa-mi da-ti idei si sfaturi(serioase) gen ce ceai sa bea sau exercitii sau ceva.Va rog este urgent.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Ceai? Exerciții? Cred că nu îți dai seama de gravitate. Prietenul tău trebuie să facă un tratament foarte serios cu antibiotice foarte puternice. Se face întâi o antibiogramă, să se vadă care antibiotic are cel mai puternic efect, apoi medicul prescrie tratamentul în doza potrivită. Nu e de glumit! Sănătate!

| SerenaAylin a răspuns:

Ai aici tot ce vrei sa stii! Wikipedia este cel mai bun site de informatii;-). http://ro.wikipedia.org/wiki/Staphylococcus_aureus