| adfcg a întrebat:

TPU! Am nevoie de un bilet de trimitere dar nu pot apela la medicul meu de familie momentan. Intrebarea mea este, pot sa ma duc la orice cabinet de medicina de familie pentru un consult si sa primesc trimiterea de acolo? Va multumesc din suflet!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Nu poti merge la alt medic de familie.trebuie sa te prezinti la cel, la care esti inscris.

| Ara997 a răspuns:

In momentul in care unmedic de fam. pleaca in concediu sau lipseste, el este obligat sa asigure continuitate in activitate. deci un coleg vine si-i face consultatiile. nu poti sa mergi la orice medic, el are lista lui de pacienti si casa de asig ii deconteaza serviciile catre acesti pacienti si nu altii. te poti duce in privat. atat. sau du-te la cabinet si vezi cine-i tine locul.

| Vinsieu a răspuns:

Da, dar contra-cost. Si asta, daca vrea. Mergi mai bine la medicul tau.