Buna! Daca nu ai impins betisorul foarte adanc, si daca nu te doare, probabil nu ai nimic. Probabil doar ai impins ceara, formand un dop. Daca ai Audispray, foloseste-l, daca nu, spala-te bine cu apa fierbinte(nu prea fierbinte, ma intelegi).Apa fierbinte actioneaza mai bine decat apa rece. Stai linistit, daca iti afectai timpanul, te durea foarte tare.
Buna.Am audispray si il folosesc de 3 zile.Nu m-a durut deloc! Si mama a zis ca mie astupata urechea cu ceara. Sper ca nu am patit nimic..Multumesc mult!
Il folosesti de 3 zile si tot auzi infundat?
Audispray nu trebuie folosit zilnic, ci doar cand simti nevoia. Citeste prospectul. Nu-ti fa griji, pana dimineata iti trece. Pa, pa!
Ai grija ce faci poti ramane fara auz pe viata nu baga in urechie de astea du-te la un orl de urenta
Tine-te de nas si incearca sa expiri cu grija aer.CU GRIJA.Ca aerul iese print timpan.Mi s-a intamplat si mie.Am trecut cu bine.Niste bule de aer sau ceara de urechi.Dar daca inainte sau dupa nu cum mult dupa ce ai facut baie sau dus ai sa impins betigasul acela nu-i problema prietene.Stai chill.
Du-te la ORList. Uite unul bun: http://www.informatiiprofesionale.ro/author/doina-mogos
anonim_4396 întreabă: