Buna TPU am nevoie de un sfat...seara imi tot amorteste mana stanga simt niste furnicaturi?(nu fumez si nici nu beau)ce pot sa am? mi frica sa ma duc la doktor.si am si niste probleme cu gatul se poate de la gat sa se transmita? ajutati-ma

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Kittynika a răspuns:

Si eu mai am senzatia de amorteala, la mine e de la lipsa de calciu.
Fa-ti niste analize

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu cat mergi mai repede la un doctor cu atat mai bine. Succes!

| Marius2011 a răspuns:

Buna andra,si eu am avut aceeias problema ca si tine seara cand ma puneam in pat imi amortea mana simteam furnikaturi ca mai si radea uneori,nu prea cred eu ca e de la gat mai mult de la nervi. esti stresata poate eu asa am patit dar mi-am revenit,nu-s iti pot zice ca este de la gat, nu ai specifikat ce probleme ai, oricum daca nu iti trece da o fuga la medik cu cat intarzi mai mult poate se agraveaza.doamne fereste bft

| AnDr3y001 a răspuns:

Lipsa de calciu, magneziu sau vitamina B Succes!

| AnDr3y001 a răspuns:

Funda?