| CorinaaM a întrebat:

Am nevoie de voi : mi-a cazut apa fiarta pe defetele de l amana dreapta si imediat am pus ulei, peste 1 min am tampnat cu un servetel moale si mi-am pus bandaje, iar apoi la degetul inelar, sub banfaj mi-a aparut o basica. Printre bandaje (care nu s-au lipit foarte bine din cauza uleiului) am pus crema de galbenele. Ce pot face pentru a mi se vindeva piela si a nu imi ramane semne in maximum3-4 zile (dau teza si trebuie sa scriu mult si repede) DAU FUDA! REPEDEEEEEEEE!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am trecut printr-o situatie similara acum o luna.Eu am folosit spray Oximed pentru a trata, rezultatele ar trebui sa se vada in 2 zile iar pentru semne o crema cicatrizanta Contractube(foloseste-o dupa ce s-a format coaja, nu pe rana deschisa).Le gasesti la orice farmacie.Insănătoşire grabnică si bafta la teza!

3 răspunsuri:
| angel74dm a răspuns:

Ce înseamnă "defetele", "l amana", "tampnat", "banfaj", "vindeva" şi "piela"? Se vede că te-ai opărit la degete... La farmacie eu un spray care se cheamă Bepanthen spray, cu ăla trece foarte repede. Crema de gălbenele este foarte bună de asemenea, continuă să te dai cu ea până iei spray. Însănătoşire grabnică!

| mariamaria22 a răspuns:

Iti recomand oximed spray daca gasesti vreo farmacie deschisa

| JungHaYo a răspuns:

Foloseste aloe vera e foarte buna. mama avut probleme si a folosit aloe si in 1 saptamana ia trecut.