Niste nenorociti. poate sunt obisnuiti cu "atentia" din portofel...
Sa ai grija de pisic si sa-l iubesti
Maria, cati ani ai? Esti asa micută? Pisicul tau ce are până la urmă, i s-a facut radiografia? Ecograful? Te duci la alt medic (de unde esti?) nu se poate ca toti sa te refuze! Ce se intamplă, are hemoragie internă? Dumnezeule, du-l la alt veterinar, sunt atatia! Nu cred, dar nu cred ca ai fost la toti! Conteaza mult cum vorbesti! De aia te-am intrebat daca esti micuta, eleva de 12-13 ani. Ia-o pe mama ta si mergeti impreună, medicii nu lucreaza gratis, nu toti (rar mai gasesti milosi printre ei) s-or fi gandit ca n-ai bani sa-i platesti. Te duci, le spui care-i treaba, roaga-i sa-i faca o radiografie si sa-i dea tratament, si precizeaza ca plătesti tratamentul, doar sa ti-o tină in viata! De unde esti? Dumnezeule, NU oferi mici atentii, platesti pur si simplu consultatia! Asa se procedeaza. Consultatia e 50 lei, Radiografia se plateste separat. Sa ia la tine in jur de 150 lei. Poate ca nu-i nevoie sa-i dai, acum mai bine sa-i ai in buzunar decat sa-ti ceară si sa nu-i ai, intelegi?
Imi pare foarte rau pentru pisicul tau.dar, daca medicii veterinari nu te-au putut ajuta, noi cu ce am putea? Doar cu un gand de bine... in rest cu nimic. Daca nu se poate face nimic, de ce sa-l lasi sa se chinuie si sa te simti si tu rau din cauza asta? Medicii stiu ce trebuie sa faca... lasa-i sa-si faca treaba.
Medicii nu si-au dat interesul deloc...
Il iubesc, ca pe ochii mei.
Si in legatura cu "atentia" am oferit si degeaba.
Ba chiar m-au luat la misto zicandu-mi sa merg la Animal Planet la acea emisiune cu spitalul de animale
Niste nenorociti. poate sunt obisnuiti cu "atentia" din portofel...
Sa ai grija de pisic si sa-l iubesti
Pot sa iti dau cateva sfaturi:
1)nu ii mai da laptic cu seringa(nu il mai forta sa manance)
2)iubeste-l cat mai mult si ai grija de el!
Deeaandreea9156 întreabă: