| yasmiyasminutza a întrebat:

am nevoie URGENT de cateva raspunsuri despre cv mai intim.Cand eram mica am avut o problema despre care nu pot vorbi e din nastere dar spun de ce am nevoie, am nevoie de niste sfaturi pentru cresterea sanilor chiar am nevoie nu pentru ca vreau eu, orice niste exercitii in fiecare zi sau ceva orice pentru cresterea sanilor? fundita big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| xBya a răspuns:

Dumele astea sa i le spui lu' Mutu de la Chelsea, ca noi nu te credem.

| yasmiyasminutza explică (pentru xBya):

Tu,restul da! Nu te mai baga te rog eu frumos iubita big grin!

| PanaceuUniversal a răspuns:

Nu prea cred ca ai de unde sa alegi! Sanii sunt masa adipoasa (grasime)! In primul rand prima ideea ar fi sa te ingrasi putin, sau mai degraba, sa iei in greutate dar sa faci si sport, ca tot tesutul adipos saramana in zona sanilor dar nu si pe burta/fund.
Apoi exista metoda implantului de grasime proprie, sau implanturi artificiale!

| yasmiyasminutza explică (pentru PanaceuUniversal):

Multumesc,dar mai de graba ce pot manca? sa mananc ce... si sa ma ingras si dupa sigur pot face abdomele! sti vreun site pentru abdomene? happy

| RELIABLE a răspuns:

Salut parerea mea este ca ar trebui sa fii asa cum te-a dat dumnezeu, cine te place, o sa te aprecieze asa cum esti nu pentru ca ai sani mari, in plus inmplanturile sunt periculoase si scumpe, si au fost si decesuri din aceasata cauza.

| yasmiyasminutza explică (pentru RELIABLE):

Dar e o problema din nastere nu pentru ca vreau eu!

| Toto47 a răspuns:

Aa. incearca sa eviti sporturile cum ar fi atletismul, voleiul, inotul. uite aici ceva interesant- http://sfatulparintilor.ro/......a-sanilor/
acum depinde si de cati ani ai