| CosminS86 a întrebat:

Buna TPU..am nevoie urgent de un răspuns, as prefera răspunsuri din partea celor care se pricep cu adevărare care știu cum sta treaba. Sâmbăta seara pe la 4 dimineața ma întorceam de la discoteca rupt de beat in compania unei doamne de 36 de ani, eu am 24, o doamna pe care am cunoscut-o la discoteca și se tine-a după mine scai. In fine am am ajuns cu ea la mine acasă unde am fost făcut sex vreo câteva ore ca nebunii, problema e ca nu am folosit prezervativ si la cat de beat eram numai acolo nu-mi stătea gândul, sa ma protejez da de unde.Am auzit de la un prieten ca o stie pe tipa și ca a văzut-o și în compania altui bărbat. Nu știu cat e de curata tipa, a doua zi când m.-am trezit am avut un soc, va rog sa ma credeți ca nici acum nu mi-am revenit, vreau sa merg la doctor sa-mi fac niște analize sa vad dacă am ceva sau nu, sa ma pot calma psihic. Am înțeles ca pentru HIV trebuiesc făcute analize la 6 luni de la contactul sexual. Voi ce credeți trebuie sa merg cat mai repede la doctor? știu ca mai sunt si alte boli cu transmitere sexuala dar nu simt nimic deocamdată, nu ma ustura nimic nu ma doare nimic.Ea mi-a zis ca e curata dar nu pot avea încredere în ce spune ea, e o simpla târfa pe care am cunoscut-o. Vreau sa menționez ca momentan nu sunt in România. Banuiesc ca trebuie sa merg la o clinica privata ceva de genul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Mergi la medic pentru orice eventualitate. Cum ai spus şi tu, HIV nu e singurul lucru care se ia prin sex neprotejat. Pe de altă parte, cred că ai intrat într-o panică mult prea serioasă. Faptul că cineva a văzut-o cu altul nu înseamnă ABSOLUT NIMIC. Nici că-i curvă, nici că are vreo boală. Lucrurile de genul se întâmplă. Nu eşti singurul păţit, stai calm.

| Skylimit a răspuns:

Cateva ore? Pfoai nebunule.

| Bybanu a răspuns (pentru Skylimit):

Daca esti mort de beat nici nu iti dai drumu "nebunule"

| Liviu a răspuns (pentru Skylimit):

La cat de beat era(a declarat asta)Tu mai pui botu la ce a zis? laughing) Dupa primul numar(primele 10 minute)O fi adormit si o fi visat frumos baiatu laughing) cand s-a trezit, a venit cosmaru cu boala laughing

| Sîrbu_Alexandru_1999 a răspuns:

Nu ma pricep prea bine Dar sunt sigur ca ar trebui sa mergi la doctor sa te consulti si sa scapi de "Frica" asta