anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUNA TPU! Am niste probleme cu decalotarea. Pot sa o fac in apa cand penisul nu este in erectie fara nici un fel de problema.Dar ma doare putin si mie cam frica sa trag sa nu cumva sa crepe acea piele. Imi puteti spune cum sa putea sa o fac si in erectie fara sa ma doara? Credeti ca daca as exersa asa fara erectie de fiecare data o sa imi reuseasca si in erectie la un momendat? Tin mentionez ca am 14 ani si nu am mai facut decalotarea de 1 an si poate din acel motiv ma ma doare cand este in erectie.Si imi puteti spune si mie daca este normal ca la un copil de 14 ani sa se decaloteze la maxim cand este in erectie fara sa doara? Si inca ceva de mentionat cand fac acea decalotare in spatele penisului se vede o linie rosie ca un fel de vena (cred ca se numeste fren).O sa vina de la sine nu o sa ma mai doara cand sunt mare si incerc sa fac asta? SCUZATIMI ORTOGAFIA si sper ca m-am facut inteles

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mary4048 a răspuns:

S-ar putea sa fie o fimoza. vorbeste cu parintii tai fara rusine, fiindca trebuie sa ajungi la medic.Procedura chirurgicala e scurta si te vei vindeca repede.Bafta!

4 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Piele aceea o data si o data tot se va rupe, adica se rupe ata.

| Azµre a răspuns:

Ai fimoză, vezi un medic pentru un tratament!

| PolishJew a răspuns:

SI am uitat ceva nu sunt virgin

| Gabitzubitzu a răspuns:

La 14 ani nu mai esti virgin LEL laughing)