Ai facut analize la rahat si nu ti-au iesit viermi imposibil, daca elimini dulcegaraia nu vei mai simti mancarimi in rect si oboseala tot de la alea se trage, schimbale cu verdeata si fructe normale apoi putina carne de pui (peste nu ca are plastic in el de la mamaia) si porc.
1. Nevoiea de dulce aparepe fond de dezechilibru emotional (probleme insuportabile acasa, lipsa iubire, lipsa prietena) deci gaseste-ti o iubita
2. Eu am scapat de acnee definitiv cu otet NATURAL de mere, de la Manastirea Dragomirna (cauta pe net atelier dragomirna) e 25 ron sticla, se comanda on line, am aplicat de 2 ori pe zi nediluat, in prima zi m-a usturat usor, apoi n-am mai avut nimic si nu au mai aparut
3. Spune povestea ta pe grupurile de Facebook NMG (Noua Medicina Germanica) si vei primi sfaturi multe. Problemele fizice sunt oglinda problemelor sufletesti, unele se pot rezolva cu uleiuri esentiale naturale, pentru uz intern sau extern.
3. Sportul taie cheful de mancare, incepe sa alergi prin parcuri, usor usor- 15 min, vei ajunge treptat la o ora. Eu mai luam cate un maximag pentru a alerga 2-3 ore
4. Manca compot de prune si vei putea merge la baie
5. Stai calm. N-ai nimic ce-ti pune viata in pericol, n-ai de ce te vaita, ca nu esti pe moarte ca altii. Aia ce sa mai spuna? Bea ceai in continuare, te va relaxa, eu beau D64 (colon sanatos) de la Fares, foarte aroman, si ne mentine sanatosi pe toti. Sanatate!
Ce prietena ca eu aveam 10 ani atunci și cu dulciurile tot atuncea era.
Fi liniștita cu nu mis eu depresiv sau emotiv sau mai știu eu ce.
Nu mis eu genul îla.
Ca tu nu cred ca ai avut ce am eu!
Din ce stiu eu limba albicioasa o ai in momentul in care este o infectie in corp, poate fi oriunde chiar si la masea. Fa-ti niste analize la pancreas, iar faptul ca te trezesti intepenit ar putea fi pe sistem nervos. Incearca la un neurolog
Mănîncă să trăiești, nu trăi să mănînci. Trebuie să lași porcul de-o parte pentru totdeauna, acela fiind un gunoi umblător indiferent unde a crescut. Asta dacă nu vrei să te trezești într-o zi cu viermi pînă și în creier. Pe piață sînt extrem de multe produse care conțin porc fără să scrie pe etichete că ar conține așa ceva și doar dacă știi din ce sînt derivate unele ingrediente poți evita complet porcăria aia (gelatina e folosită pentru fabricarea înghețatelor, șamponurile, săpunurile și gelurile de duș în general sînt făcute din resturi de animale, zahărul, care de multe ori e cristalizat cu ajutorul oaselor de porc, cheagul din cașcavaluri). Informează-te bine despre mîncarurile alcaline și dieta ketogenică și DOAR FĂ-O ca nike.
Faptul că esti palid ar putea fi o anemie sau sa ai vreo sangerare ascunsa undeva in corp.
Alternanța scaunelor ar putea sa indice o afectiune la nivelul intestinului gros, colon.
Analize sau ecografie de ficat ai facut?