| Alexidldvdje a întrebat:

Buna TPU!
Am niste sangerari nazale si as vrea sa stiu motivul si cum sa le opresc
Ieir mi-a curs de dimineata pranz si seara si azi decat la pranz si seara de mai multe ori,oricum imi curge doar cand bag degetu in nas si il bag deoarece ma mananca foarte tare pe dinauntru sunt si putin racit adica cand suflu nasu iese ceva puroi galben scuzati descrierea,dar as avea nevoie de niste sfaturi
(Ar putea fi o rana, dar cand e sa curga curge undeva la vreo 19 picaturi adica cam mult asi zice eu)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Nuti mai baga nimic in nas,stai asa chiar de te maninca,normal tu rupi vaszele de sange din nas,alea ces probabil mai la suprafata la tine.
Deci daca se intampla ce spui,aia inseamna ca ai vasele de sange ceva mai la suprafata in zona aia.
Am pe cindeva care [ateste asa fara sa bage nimic in nas,pur si simplu in anumite momente se rup vasele in zona respectiva si curge sange,nu f des,dar se intampla.

Ce poti sa faci in cazul tau? Nu mai baga nimci in nas,nu mai sufla nasul puternic asa cum faci tu acum.
Daca ai infectie ia ceva antibiotic, ori mergi la doctior, iti da ala ce trebuie sa iei.
Altceva nu ai ce face, decat sa lasi nasu in pace, sa nu mai bagi nimic inauntru, ca nu esti copil de 2 ani laughing
Normal ca e rana de la atita suflat si bagat degetele.

| Caro34 a răspuns:

E posibil să ai sinuzita alergica însă trebuie stabilita de medic și tratată cu antibiotic 7 zile alături de picături nasale anticongestive și regeneratoare a mucoasei nazale. Dacă mâncărimea nu trece după trecerea sinuzitei recomand o analiză coproparazitologica repetată de 3 ori la intervale de 5 - 7 zile și verificarea glicemiei. Numai bine!

| IceRope a răspuns:

Fă o vizită la un cabinet ORL. Acolo găsești răspunsul, nu pe site-uri pline cu dubioși.

| Violleta2022 a răspuns:

Pare a fii infectie destuil de serioasa la sinus.
Te sfatuisc sa mergi urgent la medic, ca nu-i de joaca cu infectia in apropierea creierului!