Aftele trec in timp... Am avut si eu ma demult insa la tine pare sa fie un pic mai complicat sa nu ai vreo carie sau poate te-a luat curentul.
Umflatura mica din gura se cheama afta daca ai o astfel de umflatura iti va trece in timp. Poti sa te duci pe la farmacie sau la doctor daca nu-ti trece, sa vezi ce-ti recomanda.
Insanatosire gravinica! >
Mi s-a intamplat si mie, dar nu am facut nimic.mi-a trecut foarte greu si am suferit mult.Mergi la medic poate te ajuta.
Gasesti la farmacie o solutie contra aftelor. Daca nu poti sa ti-o procuri inca, clateste-ti gura cu bicarbonat de sodiu dizolvat in apa
Bună!
Comprese pe zona afectată cu tinctură de muşeţel sau ulei din pom de ceai. Aftele mai pot fi cauzate şi de scăderea imunităţii.
Pentru aceasta recomand terapiile cu Biorezonanţă-Bicom-Optima.
Vezi aici amănunte:http://www.dermavital-med.ro-diagnosticare/ cu Biorezonanta
Te pup!
Faci badijonari cu glicerina boraxata de 3 ori pe zi, miscari usoare pentru a evita durerea.Clatesti gura cu solutie de bicarbonat(un pahar de apa si o lingurita bicarbonat). Evita alimentele contimentate, fierbinti si tot ce este acidulat.In cateva zile o sa treaca.O seara linistita fara durere!
Eu nu stiu daca e afta....sa te doara in halul asta inclusiv capul fa gargara, clateste-ti gura cu apa cu bicarbonat de sodiu, de mai multe ori pe zi; daca situatia nu se imbunatateste in cateva zile, du-te la un medic, poate nu e chiar afta sau poate ai probleme cu vreo masea sau te-a tras curentul.
Incearca sa pui direct pe afta un pic de miere de 4-5 ori pe zi. Eu asa faceam si imi treceau.