| deeeeea1 a întrebat:

Buna TPU.Am o cunostinta care a facut avort.Starile de rau si anume dureri de burta, de cap, a facut febra etc sunt nomale sau trebuie sa mearga la un control cat mai repede? Mentionez are tratament de la medic.Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Dupa un avort, burta nu trebuie sa fie dureroasa decat cel mult in ziua chiuretajului. Cat despre febra, aceasta nu trebuie sa existe.Probabil i-a ramas un rest placentar, care se infecteaza sau s-a inchis colul. Mai sangereaza vaginal? La doctor, cat mai repede.

| deeeeea1 explică (pentru Abh):

Nu nu mai sangereaza. Febra nu mai are si nici durerile de cap nu mai sunt

| Abh a răspuns (pentru deeeeea1):

Cate zile are de la chiuretaj?

E a3a asta

Ce temperatura avut atunci cand zici ca a facut febra?

38-39

Eu tot zic ca e necesar un control ecografic ginecologic.Nu ar fi trebuit sa faca febra asa de mare.

A avut febra cateva ore ieri de dimineata. Asta am sfatuit-o si eu sa mearga la doctor.

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

NU trebuie sa faca febra. Trebuie sa mearga urgent la medic (la urgenta) fiindca probabil face o complicatie septica care o va omori daca nu ia masuri repede.

| deeeeea1 explică (pentru Brigaela):

Febra a avut ieri azi nu mai are.A ramas doar cu durerea de cap si de burta

| Brigaela a răspuns (pentru deeeeea1):

Nu e deloc normal, trebuie vazuta urgent de un ginecolog

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Febra nu indică altceva decât o infecție.
Cât mai repede să meargă la ginecologie, la spital fără trimitere, merge pe urgență.
Tratamentul medicului nu este cel corespunzător, poate face septicemie.
Sănătate.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Trebuie sa mearga la un control cat mai repede

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Inapoi la medic, si cat mai urgent! Poate unul din medicamente ii provoaca reactii adverse, ori este incompatibil cu alte eventuale afectiuni. Fuga-fuga, la un control!

| Empathizer a răspuns:

A facut o infectie post-abortum. E posibil sa fie cu germeni rezistenti la antibioticul recomandat de medic, de aceea e necesar un nou consult medical, cat mai repede.