| FoundYouLover a întrebat:

TPU! Am o durere de masea de nu mai pot. Bani nu am sa merg la dentist, ca nu mi-am gasit de lucru, traiesc din ce-mi dau rudele si de vreo cateva luni si ele stau prost cu banii. Intrebarea mea este daca stiti vreun leac care sa-mi aline durerea (am incercat deja cu nurofen, fara succes), sau daca stiti vreun loc in Brasov unde se pot trata dinti cu preturi extrem de mici sau gratis.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NYK4u a răspuns:

Du-te la farmacie explica-i problema si cere ceva gen spray, nu stiu cum se numeste, nu e prea scump da iti trece imediat durerea, insa nu e pe termen lung.

3 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Din pacate, nicaieri in tara asta, nu sunt bani pentru stomatologie.Medicii stomatologi,incheie contracte cu CAS-ul,doar pentru sume foarte mici,cat le acorda statul.
Poti incerca, la o Policlinica stomatologica, la urgente, care a primit ceva sume, prin contract.Stiu ca urgentele, se pot face.

| SimonaCristina a răspuns:

Chiar daca calmezi durerea pentru moment, trebuie sa vezi ce o determina, deci urgent la stomatolog. Doar el te poate ajuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te sfatuiesc sa mergi la stomatolog pentru a se uita ce ai si ce provoaca durerile. Daca cumva e grav, scoate-ti nervul, si iti spun ca iti va trece. Altfel vei sta cu acea durere insuportabila tot timpul si nu iti va face bine.

Sper ca te-am putut ajuta!